Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Valecne projekty Treti rise (2013)(CZ)[WebRip] = CSFD 80% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Valecne projekty Treti rise (2013)(CZ)[WebRip] = CSFD 80% Názov:Valecne projekty Treti rise (2013)(CZ)[WebRip] = CSFD 80% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Dokument - Velikost:7.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-03-05 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Dokumentarny,Historicky,Valecny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Válečné projekty Třetí říše

    http://www.ceskatelevize.cz/porady/11015138740-valecne-projekty-treti-rise/dily/starsi
    Jazyk: CZ 
    Bonusy: Ne 
    Titulky: CZ - pro neslyšící 
    Originální název: Nazi Megastructures 
    Rok výroby: 2013 ( dabing 2015 ) 
    Vysílání: září - říjen 2016 
    Délka: 6 x 44 min. http://www.csfd.cz/film/358536-nacisticke-megastavby/prehled/


          


    Válečné projekty Třetí říše
    Nacistický atlantický val / Atlantic Wall - 13.9.2016 - 20:00 - 44 min. 
    Podél celého pobřeží západní Evropy doposud leží zbytky jednoho z největších stavebních projektů Třetí říše.
     

    40 milionů tun betonu mělo zabránit spojeneckému vylodění v nacistické Evropě. Celé pobřeží v délce pěti tisíc kilometrů lemovalo 15 000 bunkrů. Jejich výzbroj tvořily kromě jiného i kanóny vyrobené v Československu. Opevnění nakonec nápor při invazi neobstálo, bylo prolomeno za několik hodin. Ovšem za obrovských ztrát spojeneckých vojsk. Architekti tohoto obdivuhodného projektu se i po válce v Německu živili stavebnictvím. Měli obdivuhodnou referenci, prostavěli miliardy říšských marek a spotřebovali miliony kubíků betonu. WIKIPEDIE Nacistické ponorkové základny / U-Boat Base - 20.9.2016 - 20:00 - 44 min. 
    Skupina nezničitelných bunkrů odolných proti bombardování měla chránit nejobávanější německou zbraň.
     

    Tloušťka železobetonu použitého při stavbě odpovídala výšce třípatrového domu. Ponorky byly podle Churchilla jedinou zbraní, která mohla zvrátit vývoj války. Německé ponorkové bunkry byly unikátními stavbami, kterým německá esa z vlčích smeček říkala domov. WIKIPEDIE Nacistické rakety V2 / V2 Rocket Bases - 27.9.2016 - 20:00 - 44 min. 
    Rozsáhlá síť laboratoří, raketových základen, odpalovacích ramp a ničivá zbraň, jakou svět nikdy předtím neviděl.
     

    Raketa V2 byla první balistickou střelou na světě. Změnila tvář války a moderních dějin, splňovala Hitlerovy požadavky na zbraň totálního ničení. Nacistický génius von Braun byl mozkem raketového vývoje a svou dobu předběhl o mnoho let. Po stovkách nezdařených testů se mu podařilo zkonstruovat řiditelnou raketu, která skutečně dolétla nad Londýn a rozsévala tam smrt. Nacisté svůj tajný trumf začali využívat pozdě a nepomohl tak ke zvratu v druhé světové válce. Poznatky a zkušenosti z výroby rakety V2 von Braunovi pomohly uskutečnit sen o výpravě na Měsíc později v amerických službách. WIKIPEDIE WIKIPEDIE Nacistické supertěžké tanky / Super Tanks - 4.10.2016 - 20:00 - 44 min. 
    O tancích platí, čím mohutnější, tím lepší. Hitler nechal projektovat stroje vysoké 11 metrů.
     

    Pozoruhodné byly nejen rozměry tanků, ale i budovy, ve kterých parkovaly. Hitlerovi konstruktéři PorscheHenschel a Krupp měli svému vrchnímu veliteli splnit sen a stvořit obří nezničitelné tanky, které by válcovaly tehdy skvělé sovětské stroje T-34Hitler se děsil zákopové války, se kterou měl zkušenosti z mládí a přál si mít k dispozici mobilní obrněné jednotky, schopné bleskových přesunů a prolomení obrany nepřítele. Tanková esa byla počítána mezi největší armádní hrdiny, Michael Wittmann se svou posádkou řádil na východní frontě jako černá ruka a sovětské protivníky kosil po desítkách. WIKIPEDIE Nacistické stíhačky z jeskyně / Hitler's Jet Caves - 11.10.2016 - 20:00 - 44 min. 
    Hitlerův trumf pro leteckou válku byl montován v tajných podzemních továrnách. Proudový letoun Messerschmitt 262 se z jeskyní na vzletové dráhy dostal příliš pozdě, přesto byl jedním z nejpozoruhodnějších projektů Třetí říše.
     

    Hluboko v německých lesích jsou doposud patrné zbytky jednoho z nejpozoruhodnějších stavebních projektů druhé světové války. Proudové Messerschmitty 262 byly nejmodernějšími letouny své doby. Adolf Hitler do nich vkládal naděje na udržení nadvlády nad Evropou, továrny na jejich výrobu byly ukryty hluboko pod zemí, mimo dosah ničivých náletů spojeneckých bombardérů. Nuceně nasazení vězni pracovali dnem i nocí, aby z podzemí vylétly proudové stíhačky co nejdříve. Známý stíhací pilot Luftwaffe, Adolf Galland, měl co dělat, aby před Hitlerem uhájil původní účel nových Messerschmittů – stíhací útoky na svazy spojeneckých bombardérů. Hitlerova představa o tom, že proudová letadla budou z evropských pláží odrážet spojenecké útoky v roli rychlých bombardérů, se nestihla naplnit. Messerschmitty zasáhly do bojů v posledních týdnech války a ukázaly, že byly skutečně zbraní, která mohla zvrátit průběh války. Nových letadel vzlétlo ale zoufale málo. WIKIPEDIE Nacistická pevnost Berlín / Fortress Berlin - 18.10.2016 - 20:00 - 44 min. 
    Berlín byl na rozhodující bitvu dobře připraven. Hitler vydával své poslední rozkazy z bunkru pod stovkami tun betonu a železa, na pevnost Berlín se valily miliony sovětských vojáků. Moderní a obdivované město se kvůli fanatismu vůdce během pár dnů změnilo v rozvaliny.
     

    Berlín měl jako hlavní město a centrum moci Hitlerovy říše zastínit samotný starověký Řím. Už dlouho před koncem druhé světové války se vrchní architekt Třetí říše Albert Speer připravoval na spojenecké nájezdy a věděl, že o Berlín bude svedena jedna z posledních bitev války. Pět obranných pásem těžkého opevnění, betonové pevnosti, věže naježené stovkami hlavní protiletadlových zbraní, Berlín nebyl pro Rudou armádu snadným soustem. Obránci vedení Hitlerem, který se nehodlal vzdát, se připravovali na nejhorší. V ulicích se bojovalo muž proti muži, sovětským tankům se postavili němečtí mladíci a starci s pancéřovými pěstmi. Pevnost Berlín přes veškerou snahu obránců padla několik hodin poté, co vůdce spáchal ve svém bunkru sebevraždu. Rudoarmějci mohli nad Reichstagem vztyčit rudou vlajku hlavně díky mnohonásobné přesile.  
    Media Info:
    Formát[/b]: MPEG-TS 
    Velikost souboru: 1,21 GiB 
    Duration/String: 43mn 59s 
    Celkový BitRate: 3 941 Kbps 

    Video 
    ID: 256 (0x100) 
    MenuID/String: 1 (0x1) 
    Formát: AVC 
    Formát/: Advanced Video Codec 
    Format_Profile: Main@L3.1 
    Format_Settings_CABAC/String: Ano 
    Format_Settings_RefFrames/String: 2 frame 
    Format_Settings_GOP: M=4, N=50 
    CodecID: 27 
    Duration/String: 44mn 0s 
    Bit rate: 3 500 Kbps 
    Šířka: 1 280pixely 
    Výška: 720pixely 
    Poměr stran: 16:9 
    Frame rate: 25,000 fps 
    ColorSpace: YUV 
    ChromaSubsampling: 4:2:0 
    BitDepth/String: 8 bits 
    ScanType/String: Progressive 
    Bits/(Pixel*Frame): 0.152 
    StreamSize/String: 1,11 GiB (92%) 

    Audio 
    ID: 257 (0x101) 
    MenuID/String: 1 (0x1) 
    Formát: AAC 
    Formát/: Advanced Audio Codec 
    Format_Version: Version 4 
    Format_Profile: LC 
    MuxingMode: ADTS 
    CodecID: 15 
    Duration/String: 43mn 59s 
    Bit rate: 126 Kbps 
    Kanál(y): 2 kanály 
    Channel positions: Front: L R 
    Sampling rate: 48,0 KHz 
    Video delay: 21ms 
    StreamSize/String: 39,6 MiB (3%) 

    Menu 
    ID: 4096 (0x1000) 
    MenuID/String: 1 (0x1) 
    Duration/String: 43mn 59s 
    List/String: 256 (0x100) (AVC) / 257 (0x101) (AAC) 
    ServiceName: Service01 
    ServiceProvider: FFmpeg 
    ServiceType: digital television









    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.282 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 20:18
    sql

    TOPlist